Donatie/Sponsor StudieSelecteren | Actief StudentenLeven | StudieSelecteren.nl
Sponsor StudieSelecteren

Aan deze StudentenPlatform wordt continu gewerkt, er wordt het uitgebreid, verbeterd, geupdate, geoptimaliseerd. Dit vergt veel inspanning om onderzoek te plegen naar allerlei onderwerpen en hierna overzichtelijk en kort artikelen te schrijven, zodat deze vergelijkbaar zijn tussen verschillende Onderwijsinstellingen.
Verder wordt er aan deze StudentenPlatform continu geprogrammeerd om ervoor te zorgen dat er continu beter informatie verschaft wordt voor StudieZoekers, Professionals, en anderen die deze platform nuttig vinden.

Mocht u nuttig vinden wat er beschreven is en de informatie die er wordt gedeeld aan bezoekers van StudieSelecteren dan is het mogelijk om sponsor van deze StudentenPlatform te worden. PayPal Sponsor@StudieSelecteren.nl

Het is ook mogelijk om donatie te doen via PayPal - Donation@StudieSelecteren.nl


Verder kan kunt u uw advertentie plaatsen op deze StudentenPlatform, in de plaatsen; linker, rechter, subheading, footer gebieden. Informatieve Content is te vinden in de body area om de StudieZoekers, Professionals en anderen beter dienst te verlenen en uw advertentie beter tot zijn recht te laten komen, en bewuster uw interessante advertentie te bekijken.
Stuur hiervoor een EMAIL.

Indien u interessante Affiliate mogelijkheden aan kan bieden kunt u hiervoor eveneeens contact opnemen via EMAIL.  • Do 30 Juni 2021

    3.236.107.249